Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКМДА хоче розібратися з незаконними забудовами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА хоче розібратися з незаконними забудовами

КМДА повідомила правоохоронців про кілька десятків об’єктів, що ідентифіковані як самовільне будівництво. Наразі столична влада чекає на реакцію від працівників органів.

Київська міська державна адміністрація передала до правоохоронних органів інформацію про 45 об’єктів, що ідентифіковані як самовільне будівництво. Про це повідомив заступник голови КМДА Павло Рябікін, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Ми передали всю інформацію і зараз чекаємо відповідної реакції від правоохоронних органів. Водночас, маємо і перші позитивні результати – близько 2 тижнів тому МВС зупинило роботи на 8 будівельних майданчиках» – розповів заступник голови КМДА.
 
Окрім того, Павло Рябікін додав, що КМДА та Київрада ініціювали внесення деяких змін до містобудівного законодавства і подали відповідні пропозиції на розгляд до Верховної Ради України.
 
«На жаль, з 2010 року діє Закон про містобудівну діяльність, який фактично позбавив місцеві органи влади механізмів контролю над здійсненням забудови на території міста. Функції міста зводяться до того, щоб виділити землю, видати містобудівні умови і обмеження на забудову. З цього моменту будівництво вже контролюють органи Державного архітектурно-будівельного контролю, а не міська влада. Використовуючи цей розрив контролю над містобудівним циклом, деякі забудовники виходять на ділянки, на які вони взагалі не мають документів, і починають самовільне будівництво», – зазначив Павло Рябікін.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у лютому-березні у столиці з’являться нові тролейбуси. У «Київпастрансі» кажуть, що ці моделі надвеликої місткості.
 
Коментарі (0)