Рус Укр
ГоловнаКиївські будніЖитлоКМДА підготувала нові квартири для вкладчіковв «Еліта-Центр»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА підготувала нові квартири для вкладчіковв «Еліта-Центр»

Київська міська державна адміністрація продовжує працювати над забезпеченням квартирами інвесторів, ошуканих групою будівельних компаній «Еліта-Центр»

 

Київська міська державна адміністрація продовжує працювати над забезпеченням квартирами інвесторів, ошуканих групою будівельних компаній «Еліта-Центр». Про це повідомив заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп під час мирного мітингу під стінами КМДА

«В останні роки нам вдалося надати квартири 267 обдуреним інвесторам. Ще +1263 постраждалих необхідно забезпечити житлом. І ми не припиняємо працювати над цим - працює постійна конкурсна комісія із залучення інвесторів для будівництва, полягають інвестиційні договори, на частині об'єктів триває будівництво », - зазначив В'ячеслав Непоп.

Він нагадав, що будівництво триває в провулку Платонівському і на вулиці Лук'янівській, де відповідно 10,6% і 9,4% площі передбачені для передачі постраждалим від «Еліта-Центр». На вулиці Милославської, де інвестор зобов'язався надати 7% площі, ведеться робота по обробці будинків і прибудинкової території. Всього за даними об'єктами, які будуть введені в експлуатацію в IV кварталі 2021 року, вже укладені попередні договори на передачу 63 квартир ошуканим інвесторам.Кроме того, в 2020 році КП «Київське інвестиційне агентство» подало повторну заяву на видачу дозволу на будівництво на ділянці на вулиці Оноре де Бальзака в Державну архітектурно-будівельну інспекцію України. Там передбачено більш 904 кв. м для забезпечення житлом постраждалих від «Еліта-Центр».

Також «замороженими» залишаються понад 5000 кв. м, узгоджені з інвестором, в об'єкті на перетині вулиць Здолбунівської та Тепловозної. Там жителі сусідніх житлових комплексів не перший рік блокують будівництво, незважаючи на наявність у забудовника всієї дозвільної документації.

 

 

 
Коментарі (0)