Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїПодіїКМДА продовжить договір з «Київенерго» до завершення опалювального сезону 2017/2018рр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА продовжить договір з «Київенерго» до завершення опалювального сезону 2017/2018рр

Київська міська державна адміністрація продовжить договір з "Київенерго" до завершення наступного опалювального сезону, оскільки договір завершується 31 грудня 2017 року.

Київська міська державна адміністрація продовжить договір з "Київенерго" до завершення наступного опалювального сезону, оскільки договір завершується 31 грудня 2017 року. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба КМДА.

“Угода про передачу в управління та користування ПАТ "Київенерго“ частини майна міста, укладена в 2001 році, завершується. Понад 16 років "Київенерго“ управляло теплоенергетикою столиці. 31 грудня 2017 року договір завершується, але є наміри продовжити його дію до кінця наступного опалювального сезону. Це непросте рішення ми прийняли, щоб не здійснювати стратегічно важливі для міста перетворення в розпал опалювального сезону, створюючи додаткові технічні та організаційні ризики. Однак нам треба визначитися з конкретною датою припинення взаємодії із "Київенерго“”, — зазначив заступник голови КМДА.
 
Він підкреслив, що принциповим є те, що місто не розглядає варіант продовження контракту з “Київенерго” більше, ніж на половину опалювального сезону.
 
“У рамках тієї угоди, що укладена 16 років тому, досягти модернізації теплоенергетичної системи — неможливо. "Київенерго“, по суті, не має належної відповідальності за обсяги модернізованих мереж, обсяги вкладених інвестицій. Наприклад, минулого року не було замінено жодного кілометра тепломереж. Для Києва це неприйнятно”, — сказав він.
 
Коментарі (0)