Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКМДА шукає спонсора для будівництва автодорожніх тунелів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА шукає спонсора для будівництва автодорожніх тунелів

За словами голови комісії, заступника голови КМДА Руслана Крамаренка, всі тунелі планується будувати дворівневими – це дозволить значно розвантажити міські дороги і зменшити в рази кількість заторів.

До переліку об’єктів, що потребують залучення інвестицій, включено п’ять автодорожніх тунелів. Таке рішення було прийняте 6 лютого на засіданні постійно діючої конкурсної комісії із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

За словами голови комісії, заступника голови КМДА Руслана Крамаренка, всі тунелі планується будувати дворівневими – це дозволить значно розвантажити міські дороги і зменшити в рази кількість заторів.

«Для нас дуже важливі тунелі під Дніпром – тунель від станції метро «Лівобережна» до площі Перемоги розвантажить центр столиці, а тунелі на півдні і півночі міста повністю розвантажать Московський, Південний і Дарницький залізнично-автомобільний мости, які будуть працювати виключно для мешканців міста, а весь транзитний транспорт рухатиметься кільцевою дорогою», – наголосив Руслан Крамаренко.

Він додав, що наразі місто планує будівництво 5 тунелів – від станції метро «Лівобережна» до площі Перемоги (протяжністю 7,1 км, орієнтовна вартість 600-700 млн євро), між вулицями Фрунзе та вул. Чорновола (протяжністю 1,2 км, вартість – 100 млн євро), від вул. Богатирської до вул. Бальзака (4,3 км, 250 млн євро), від вул. Заболотного до житлового масиву «Осокорки» (4,4 км, 350 млн євро) та від Наддніпрянського шосе до вул. Кіквідзе, протяжністю 1,2 км (100 млн євро).

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)