Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКМДА витратить 40,4 мільйонів на заміну ліфтів у будинках
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА витратить 40,4 мільйонів на заміну ліфтів у будинках

В нових ліфтах буде сучасне освітлення та антивандальні переговорні пристрої, а перші підйомники запрацюють 31 липня 2024 року

 

В нових ліфтах буде сучасне освітлення та антивандальні переговорні пристрої, а перші підйомники запрацюють 31 липня 2024 року.

У будинку по вулиці Зодчих, 70 в під'їздах № 2,3 та 4 проведуть реконструкцію ліфтів. Роботи, на які витратять до 5,2 млн грн, мають виконати до 13 листопада 2024 року. Для цього комунальне підприємство «Київбудреконструкція» оголосило торги та 6 березня, коли пройде аукціон, має підписати угоду. 

До 3 березня компанії, які хочуть зайнятися ремонтом підйомників у Святошинському районі столиці можуть оскаржувати закупівлю. Про це відомо з оголошення на сайті Prozorro. 

Згідно з технічного завдання до тендеру, у 3 під’їздах мають замінити ліфти. Замість обладнання, яке може підняти на 9 поверх вантаж вагою 320 кг встановлять нові ліфти, які зможуть з тією ж швидкістю підіймати 400 кг. Цікаво, що окрім устаткування у вартість робіт входить стартовий пакет Київстар та два ваучери на поповнення.

Заміна підйомників у будинку по вулиці Мечникова, 18 в під'їздах №1-4 коштуватиме до 6,4 млн грн. Аукціон з вибору компанії-підрядника пройде теж 6 березня. У Печерському районі нові ліфти теж зможуть підіймати більше вантажу дещо швидше, ніж до ремонту. Сучасні підйомники має бути у робочому стані до 14 серпня 2024 року.

У багатоповерхівці по вулиці Якуба Коласа, 12, замінять ліфти у під'їздах 1 та 2. На це «Київбудреконструкція» планує витратити до 9,5 млн грн. На відміну від попередніх адрес, де замінювали підйомники для мешканців 9 поверхів, на вулиці Якуба Коласа ліфти працюватимуть на 12 поверхах. Новий підйомник має бути готовий до 9 грудня 2024 року.

Заміна одного ліфта у будинку по вулиці Степана Руданського, 1-Б коштуватиме до 1,6 млн грн. Тут переможця торгів оберуть 5 березня, і він має виконати всі роботи до 28 серпня 2024 року.

Новий підйомник у будинку по вулиці Січових Стрільців, 14 коштуватиме 1,3 млн грн. Ймовірно, що у цьому випадку монтаж нового ліфт коштуватиме менше, тому що він розрахований на 4 поверхи. Всі роботи мають виконати до 31 липня 2024 року.

Реконструкція ліфтів у будинку по вулиці Юрія Іллєнка, 32 у під'їздах №1-5 обійдеться у 6,5 млн грн. У всіх під’їздах, окрім четвертого, підйомник має робити 4 зупинки, а у 4 під’їзді зупинятиметься 5 разів. Роботи за цією адресою мають виконати до 12 вересня 2024 року.

В одному під’їзді по вулиці Зої Гайдай, 9-А ліфти замінять за 4,8 млн грн. Така вартість двох підйомників пояснюється тим, що обладнання встановлюють у 16-поверхівці. Ліфти мають запрацювати до 9 грудня 2024 року.

По вулиці Герцена, 7 ліфти у 16-поверховому будинку замінять за 5,1 млн грн. Один з підйомників замість 500 кг зможе підіймати 630 кг, а інший зможе возити 400 кг замість 320 кг. Роботи за цією адресою мають виконати до 9 грудня 2024 року.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Коментарі (0)