Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКМДА визначила місця проведення толоки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА визначила місця проведення толоки

З початком жовтня в столиці розпочнеться проведення заходів з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Проводити суботники буде «Київзеленбуд» і залучатиме громадськість.

У рамках проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста комунальне об’єднання «Київзеленбуд» за підтримки Київської міської державної адміністрації проведе чотири загальноміські толоки. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що прибиратимуть та озеленюватимуть об’єкти міського зеленого господарства 4-го, 11-го, 18-го та 25-го жовтня 2014 року.

У повідомлені також зазначалось, що 4 жовтня роботи з благоустрою відбуватимуться на 43 об’єктах міського зеленого господарства. Громадськість залучатимуть до прибирання на території Голосіївського парку ім. М.Т. Рильського.

Зокрема, планують прибрати від опалого листя та випадкового сміття близько 50 га території, очистити берегові смуги озер на площі понад 1 га. Охочих долучитися до толоки зустрічатимуть біля центрального входу до Голосіївського парку ім. М. Рильського зі сторони просп. 40-річчя Жовтня, 96.

Між тим, 11 жовтня спеціалісти комунального об’єднання прибиратимуть на територіях 49 об’єктів міського зеленого господарства, а небайдужих киян запрошують долучитися до толоки на території парку «Нивки» (місце збору – вхід до парку «Нивки» зі сторони станції метро «Берестейська»). Тут прибиратимуть територію парку та берегові смуги озер, висаджуватимуть кущі.

Окрім того, 18 жовтня зеленбудівці працюватимуть на 45 об’єктах міського зеленого господарства. Мешканці міста зможуть долучитися до толоки на території парку «Перемога».

Тут прибиратимуть близько 45 га території, а також берегові смуги. Висаджуватимуть у парку кущі та дерева. Місце збору – вхід до парку «Перемога» зі сторони вул. А. Малишка (готель «Братислава»).

До того ж, 25 жовтня киянам запропонують долучитися до висадження кущів і дерев та прибирання 27 га у Солом’янському ландшафтному парку (місце збору – вхід до парку зі сторони вул. Механізаторів). Загалом цього дня заплановано проведення заходів на територіях 39 об’єктів міського зеленого господарства.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», осінній місячник з благоустрою проводиться щорічно з метою поліпшення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури, забезпечення готовності міського господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період.

 
Коментарі (0)