Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКМДА затвердила звіт щодо перевірки Київміськбуду
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

КМДА затвердила звіт щодо перевірки Київміськбуду

«Обсяг роботи за цей період був дуже великий, ми опрацювали фінансову звітність про діяльність, включно з 2019 року, інформацію про будівельні проєкти, а також інформацію стосовно нарахованих та виплачених у 2019-2022 роках до бюджету Києва дивідендів

 

«Обсяг роботи за цей період був дуже великий, ми опрацювали фінансову звітність про діяльність, включно з 2019 року, інформацію про будівельні проєкти, а також інформацію стосовно нарахованих та виплачених у 2019-2022 роках до бюджету Києва дивідендів. Наразі можемо говорити про перші спільно досягнуті проміжні результати. Так тимчасова контрольна комісія рекомендувала наглядовій раді ПрАТ «ХК «Київміськбуд» в межах своєї компетенції посилити контроль за фінансово-економічною діяльністю компанії з обов’язковим прийняттям відповідних кадрових рішень у випадку її порушення. А також проконтролювати забезпечення належної діяльності підрозділу внутрішнього фінансового контролю та аудиту акціонерного товариства. Крім цього, звернулись до Департаменту комунальної власності КМДА з пропозицією збільшити склад наглядової ради ПрАТ «ХК «Київміськбуд» до п’яти осіб», – розповіла депутатка Мирослава Смірнова.

Також депутати рекомендували КМДА здійснювати закупівлю об’єктів нерухомого майна для Київміськбуду. Крім цього, розглянути можливість виділення фінансової позики або докапіталізації компанії.

«До того ж сьогодні на засіданні ми підтримали пропозицію від імені Київської міської ради звернутись до Кабінету Міністрів України з вимогою компенсувати ПрАТ «ХК «Київміськбуд» сумарного запланованого збитку, пов’язаного з добудовою проєктів корпорації «УКРБУД» у сумі 2,28 мільярда гривень», – додала Мирослава Смірнова.

Нагадаємо, що 6 липня Наглядова рада спільно з правлінням ПрАТ «Київміськбуд» відсторонили від керівництва компанією Ігоря Кушніра. Паралельно на засіданні було ухвалено рішення про проведення аудиту діяльності компанії.

4 липня журналісти Bihus.Info. опублікували розслідування, у якому йшлося про те, що дружина президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра володіє віллою у Франції, що обійшлася у 20 млн євро. Водночас на початку 2023-го «Київміськбуд» тимчасово зупинив будівельні роботи та просив про додаткове фінансування з бюджету. 80% «Київміськбуду» належить громаді міста Києва.

5 липня журналісти видання дізналися, що Ігор Кушнір зі своєю дружиною Оксаною в травні цього року піднялися на Еверест. Для цього посадовець виїхав за кордон, використовуючи довідку про інвалідність. Підйом на Еверест обійшовся подружжю в $150 тис. За час повномасштабної війни Кушнір зміг загалом пробути за кордоном приблизно 8 місяців.

 

 
Коментарі (0)