Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКолектори у Дніпровському районі столиці дочекалися ремонту
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Колектори у Дніпровському районі столиці дочекалися ремонту

КМДА затвердила ліквідацію аварійної ситуації на самопливному каналізаційному колекторі по вулиці Курнатовського, 2. Загалом на зазначений об’єкт передбачено 1,21 млн грн.

З метою ліквідації аварійної ситуації на самопливному каналізаційному колекторі діаметром 600 м по вул. Курнатовського, 2 у Дніпровському районі голова КМДА Олександр Попов підписав відповідне розпорядження КМДА № 907 від 10 червня 2013 року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

ПАТ «АК «Київводоканал» визначається замовником розробки проектно-кошторисної документації та виконання ремонтних робіт.

Фінансування робіт здійснюється відповідно до показників Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2013 рік.

На виконання Програми у червні цього року для ремонту зруйнованої ділянки колектора вже надійшло 1,19 млн грн. Загалом на зазначений об’єкт передбачено 1,21 млн грн.

Наразі на місці аварійної ситуації, що сталася 9 липня 2012 року, ведуться підготовчі роботи перед початком будівництва. Зокрема проводиться водозниження – інтенсивне зниження рівня підземних вод за рахунок посиленого відкачування статичних запасів вод і перехоплення динамічного притоку.

Нагадаємо, 9 липня 2012 року по вул. Курнатовського, 2 на каналізаційному колекторі діаметром 600 мм стався провал розміром 8х6 м та глибиною 1,5 м. Аварію спричинила руйнація конструкції колектора під впливом газової корозії та дії ґрунтових вод, а також розміщення безпосередньо на інженерній мережі Київводоканалу споруди станції технічного обслуговування – газової заправки автомобілів, що є грубим порушенням чинних правил щодо забудови в охоронній зоні каналізаційно-водопровідних мереж.

Довідково: Колектор по вул. Курнатовського, побудований у 1971 році, є аварійним по всій довжині (1,95 км), глибина його закладання – 3,6 м. Басейн каналізування: промзона поряд з котельнею «Воскресенська» та частина ж/м, прилеглого до парної сторони вул. Курнатовського.

 
Коментарі (0)