Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники Києва продовжують полювання на незаконні МАФи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Комунальники Києва продовжують полювання на незаконні МАФи

КП «Київблагоустрій» продовжують звільняти Київ від незаконних МАФів. Зокрема, кіоски прибрали з зон деяких станції метро, парків та вулиць.

Протягом тижня з київських вулиць відповідальні служби прибрали понад 50 незаконних МАФів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За повідомленням прес-служби муніципалітету, роботи з демонтажу тимчасових споруд проводилися в 20-метровій зоні від входів/виходів зі станцій метрополітену «Видубичі», «Теремки» та «Нивки».
Окрім того, продовжується робота з очищення парків та скверів Києва від незаконних сезонних тимчасових споруд, які не тільки спотворюють вигляд паркових зон, а й наносять значної шкоди зеленим насадженням. Зокрема, працівники КП «Київблагоустрій» звільнили від сезонних тимчасових споруд парк Партизанської Слави. Так само, демонтажні роботи проводилися в Хрещатому парку та парку ім. Тараса Шевченка. Очищено від МАФів зелені зони на просп. Генерала Ватутіна, 11 (Деснянський район), Кільцевій дорозі (навпроти будинку на вул. Зодчих, 80) (Святошинський район), вул. О. Довженка, 16-Б (Шевченківський район).
 
Крім того, протягом тижня від незаконних тимчасових споруд звільнено тротуари на вул. Либідській, 1 (Голосіївський район), вул. Прирічній, 5 та 5-А (Оболонський район), вул. М. Грушевського, 4 (Печерський район), просп. Правди, 100 та просп. Свободи, 15/1 (Подільський район), вул. Златоустівській, 2/4, Львівській площі, 8, вул. Оранжерейній, 3, просп. Перемоги, 33/1, 94 та 94/1, вул. І. Франка на розі Хмельницького, вул. Щербакова, 2 та 49 (Шевченківський район).
 
До речі, дивіться фоторепортаж «України Комунальної», як Київ звільняють від МАФів, які розміщуються біля метро.
 
Коментарі (0)