Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКрамаренко поїхав у Канни за мільярдами для Києва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Крамаренко поїхав у Канни за мільярдами для Києва

Ми зробили масштабну презентацію Києва і можливості інвестувати в місто. Крім того, наш стенд дозволяє ознайомитися з основними напрямками Стратегії розвитку Києва до 2025 року

Київська міська державна адміністрація презентувала свій стенд на найбільшій Міжнародній виставці з нерухомості MIPIM у Каннах.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Київська делегація на чолі з заступником голови КМДА Русланом Крамаренком протягом 6-9 березня презентуватимуть інвестиційні можливості української столиці представникам світового бізнесу.

«Ми зробили масштабну презентацію Києва і можливості інвестувати в місто. Крім того, наш стенд дозволяє ознайомитися з основними напрямками Стратегії розвитку Києва до 2025 року. Такої «концентрації мільярдів» немає, мабуть, на жодній виставці. Якщо хоча б кожен десятий з відвідувачів виставки зацікавиться Києвом, це вже буде величезний прорив. Краснодарський край, наприклад, минулого року за один день роботи на цій виставці підписав договорів на 1 мільярд доларів США», — зазначив Р. Крамаренко.

MIPIM – провідна європейська інвестиційна виставка комерційного будівництва. Вона щорічно збирає на площі 18000 кв. метрів понад 17000 ключових гравців ринку нерухомості. Учасниками MIPIM також є представники влади, девелопери, консультанти, архітектори.

Нагадаємо, як повідомляла «У.К.», Київська міська державна адміністрація визначила ключові проекти, що будуть винесені на перший Київський інвестиційний форум 29 березня 2012 року. Ці проекти відповідають завданням Стратегії розвитку Києва до 2025 року та спрямовані на вирішення інфраструктурних проблем столиці.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)