Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМер Києва звинуватив комунальників в корупції
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Мер Києва звинуватив комунальників в корупції

Очільник столичної мерії розповів, яким був Київ до того, як він очолив Київраду. Зокрема, багато уваги у своїй промові пан Кличко приділив питанню корупції серед комунальників.

Мер столиці Віталій Кличко підбив підсумки за 100 днів роботи з моменту очолення Київради. Зокрема, у його доповіді одне з найбільших місць займала проблема корупції серед комунальників.

Пан Кличко зауважив, що у сфері МАФів проблема – в корупції, виготовленні фальшивих документів, «кришуванні» незаконних торгових точок представниками силових структур.
 
Окрім того, мер наголосив на корупції у сфері паркування – «Київтранспарксервісу». За його словами, практично всі гроші з офіційних парковок йшли готівкою корупціонерам. Типова схема – заниження в кілька разів кількості місць в офіційних документах на оренду ділянок для паркування.
 
Також пан Кличко звинуватив ЖЕКи у тотальній корупції. «ЖЕКи повністю корумповані та мають свої тіньові схеми: кияни укладають угоду не з ЖЕКом, а з управлінням ЖКГ. Воно, в свою чергу, створює власну компанію, куди і йдуть сплачені киянами гроші. В окремих ЖЕКах 60% надходжень витрачається на утримання самих ЖЕКів, а не на обслуговування громадян. Як таке може бути?», – сказав мер.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столичній мерії обіцяють до кінця жовтня відремонтувати дорожнє покриття на 14 найбільш проблемних вулицях столиці. Особливу увагу обіцяють звернути на автошляхи Подолу.
 
Коментарі (0)