Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГМешканці Святошинського району до завтра будуть мерзнути
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Мешканці Святошинського району до завтра будуть мерзнути

Пошкодження було виявлене 1 лютого під час планового обходу тепломагістралі №1 від станції теплопостачання «Біличі».

Київенерго ліквідує пошкодження на тепломережі у Святошинському районі протягом 4 лютого.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

4 лютого о 10:00 фахівці ПАТ «Київенерго» розпочнуть ліквідацію пошкодження на тепломережі у Святошинському районі. Роботи будуть завершені протягом дня.

На час виконання аварійно-відновлювальних робіт буде тимчасово припинене теплопостачання 126 споживачів (77 житлових будинків, 33 адміністративних, 6 лікувальних закладів, 6 шкіл і 4 дитячих садочків). Ці будинки розташовані на вулицях Бахмацькій, Клавдіївській, Академіка Булаховського, Корсунській, Чорнобильській, Генерала Наумова, Підлісній, Ушакова, Уборевича, Осінній, Рахманінова, Бакала, Олевській, Шевченка, Вокзальній, Гаршина та Робітничій.

Пошкодження було виявлене 1 лютого під час планового обходу тепломагістралі №1 від станції теплопостачання «Біличі». Пошкодження на трубопроводі діаметром 200 мм знаходиться у тепловій камері. Для його ліквідації необхідно відключити магістральний трубопровід діаметром 1000 мм і його відгалуження діаметром 200 мм.

«Через сильні морози Київенерго за домовленістю з міською владою вирішила продовжити теплопостачання споживачів. Тому ліквідація пошкодження відбуватиметься 4 лютого – у день хоча б незначного потепління.

Протягом цього часу наші фахівці цілодобово наглядали за пошкодженням і провели всі необхідні підготовчі роботи. Це дозволить максимально швидко поновити якісне теплопостачання киян», – підкреслив перший заступник технічного директора – головний інженер ПАТ «Київенерго» Юрій Гладишев. За його словами, поновити подачу теплоносія планується ввечері 4 лютого.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (1)
gbplf
04 Лютого 2012 p. 19:37
Ну так и где кардинальное покращення работы киевской мерии под руководством ставленика ПР "великого" хозяйственника и руководителя Попова..? Чем это регионально-донецкое чудо оличается от Черновецкого? Ворует также, бардак в Киеве такой-же, пиарится в СМИ не меньше космоса... Вопрос: зачем оно нам надо? Пускай валит в донецкую область или в межигирье комендантом усадьбы - там ему дадут лопату - какая никакая а польза будет... Хоть ВФ нос не расквасит... А если не дай бог.. то сразу тихонько и похоронят...!