Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортМетро на Троєщину поїде через 3 роки
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Метро на Троєщину поїде через 3 роки

Будівництво першої станції метро на Троєщину розпочнеться вже у вересні.

Уже за 3-4 роки столична влада планує ввести в експлуатацію перші станції четвертої лінії метрополітену, на які так довго чекають мешканці Троєщини. Про це сказав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов після зустрічі з представниками російської державної корпорації «Банк розвитку і зовнішньоекономічної діяльності» («Внєшекономбанк Росії»), дочірня компанія якого – ВАТ «Федеральний центр проектного фінансування» – була визначена переможцем конкурсних торгів на залучення компанії-консультанта щодо реалізації проекту будівництва четвертої лінії київського метрополітену в напрямку житлового масиву Вигурівщина-Троєщина.

Про це «У.К.»  повідомили у прес-службі КМДА.

«Будівництво першої станції метро на Троєщину розпочнеться вже у вересні. Щити, які звільняються від будівництва метро на Теремки, ми переводимо на об’єкт четвертої лінії підземки і починаємо готуватись до будівництва нової лінії, яка, я нагадаю, складатиметься з 12 станцій. Найбільш проблемні ділянки – на правому березі Дніпра, і саме з них ми і розпочнемо. Також цього року ми плануємо розпочати будівництво станції «Райдужна», яка розташовуватиметься за Подільсько-Воскресенським мостовим переходом», – повідомив Олександр Попов.

Очільник КМДА зауважив, що вже до кінця серпня міська влада укладе угоду з «Внєшекономбанком Росії» якою будуть закріплені основні принципи партнерства.

«Приємно, що «Внєшекономбанк» виявив бажання стати партнером Києва в реалізації такого важливого проекту як будівництво четвертої гілки метрополітену. Метро на Троєщину – один із якірних проектів, адже на його реалізацію чекають багато мешканців лівого берега. Ми вважаємо, що готові до реалізації проекту і чекаємо від консультанта не стільки академічної, скільки практичної допомоги, яка зробить проект зрозумілим і цікавим для потенційних інвесторів», – зазначив Олександр Попов.

Він додав, що участь інвестора у будівництві четвертої гілки метро жодним чином не вплине на вартість проїзду.

 
Коментарі (0)