Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортМетрополітен попереджає про зміну розкладу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Метрополітен попереджає про зміну розкладу

Київський метрополітен у зв'язку з футбольним матчем змінює звичний режим роботи. Відтак, підземка працюватиме на годину довше, на деяких станціях можливе закриття на вхід і вихід.

У ніч із 12 на 13 грудня роботу Київського метрополітену буде продовжено на одну годину. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі підприємства.

Окрім цього, з 21:05 до 22:05 станція «Олімпійська» буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід, а станція «Палац спорту» – на вихід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію «Олімпійська» без зупинки.

Ці заходи пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) і «Рапід» (Відень, Австрія).

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту».

У Київському метрополітені наголошують, що вищезазначені заходи спрямовані на організацію безпечного перевезення пасажирів та високої культури їхнього обслуговування, а також просять ставитися із розумінням до введених обмежень.

Нагадаємо, кілька днів поспіль на станціях столичного метрополітену шукали вибухівку. Таким чином, станції «Театральна», Майдан Незалежності, «Хрещатик» були тимчасово закриті на вхід і вихід.

 
Коментарі (0)