Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортМетрополітен впроваджує нову систему оплати проїзду для студентів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Метрополітен впроваджує нову систему оплати проїзду для студентів

Відтепер студенти зможуть використовувати в метрополітені студентський квиток замість проїзного. Така послуга значно спрощує студентам процес придбання проїзного квитка для пільгового проїзду у метро.

З вересня студенти столичних вишів зможуть використовувати студентський квиток із вбудованим безконтактним інтерфейсом як пільговий проїзний у метрополітені, а також у наземному транспорті, зокрема, швидкісному трамваї. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київський метрополітен».

Можливості такого квитка із записаним на нього транспортним додатком продемонстрували студенти Київського політехнічного інституту на станції метро «Іподром».

Студенти столичних вишів  можуть користуватись новою послугою за наявності у них відповідних студентських квитків із безконтактним інтерфейсом та після укладання договору між КП «Київський метрополітен» і відповідним навчальним закладом на первинну ініціалізацію таких квитків, а також на підтримання бази даних студентів в актуальному стані.

Як зазначається пілотний проект із використання таких квитків розпочався в січні 2012 року. Станом на сьогодні транспортний додаток записано на 1869 студентських квитках. Щомісячно студенти купують більше 1000 пільгових проїзних квитків.

Коментуючи цю подію, головний інженер КП «Київський метрополітен» Володимир Зель відзначив, що запровадження нової послуги для студентів столичних вищих навчальних закладів відбувається завдяки універсальності діючої в метрополітені автоматизованої системи проходу пасажирів, яка дозволяє впроваджувати будь-які види проїзних квитків у відповідності з кращими світовими та європейськими практиками та стандартами.

Як повідомляла «Україна Комунальна», найближчим часом у Київському метрополітені буде запроваджена нова схема оплати за проїзд - залежно від тривалості, або ж дальності поїздки.

 
Коментарі (0)