Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТранспортКиївський метрополітен змінить систему оплати за проїзд
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київський метрополітен змінить систему оплати за проїзд

Для проїзду у столичному метрополітені готується нова система оплати. За словами голови КМДА, відповідно до неї, вартість проїзду може розраховуватися за двома принципами.

Найближчим часом у Київському метрополітені буде запроваджена нова схема оплати за проїзд - залежно від тривалості, або ж дальності поїздки. Про це повідомив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, - інформує «Економічна правда».

«Вже точно в цьому році почнемо вводити систему диференційованої оплати за проїзд, але це буде не швидко - чекає багато роботи: всі станції потрібно оснастити новим обладнанням», - сказав він.

При цьому голова КМДА зазначив, що наразі точно не відомо, як розраховуватиметься вартість проїзду. «Один із варіантів - ціна залежатиме від дальності поїздки, а другий варіант - від часу», - повідомив Олександр Попов.

Наприклад, уточнив посадовець, за проїзд від однієї до п'яти станцій буде одна ціна, а за проїзд від п'яти до десяти станцій - інша. Або - за поїздку в підземці протягом 30 хвилин будуть платити одну ціну, за проїзд від 30 хвилин до години - іншу. Спеціальні пристрої будуть самі зчитувати суму з електронної картки пасажира.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, восени у Київському метро замість жетонів з'являться електронні квитки, ціна яких залежатиме від кількості поїздок. За попередніми даними, квиток на одну поїздку може обійтися в чотири гривні.

 
Коментарі (0)