Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроїзд у столичній підземці може зрости вдвічі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Проїзд у столичній підземці може зрости вдвічі

Починаючи з осені, вартість проїзду в Київському метрополітені може піднятися до 4 гривень. Такі зміни прогнозуються з введенням замість жетонів електронних квитків.

Восени в Київському метро замість жетонів з'являться електронні квитки, ціна яких залежатиме від кількості поїздок. За попередніми даними, квиток на одну поїздку обійдеться в чотири гривні, - інформують «Вісті».

На одній з останніх нарад у мерії міста обговорювали такі ціни: вартість електронного квитка на одну, дві, три поїздки може бути по 4 гривень, а для багаторазових квитків одна поїздка може обійтися в 2,5 гривні.

За деякими даними, вартість поїздки, починаючи з десятої, буде здешевлюватися. Зокрема, як очікується, квиток на десять поїздок обійдеться вже в 36 гривень (замість 40 гривень), а на 90 поїздок - 225 гривень (з розрахунку 2,5 гривні за поїздку).

Для пенсіонерів проїзд у метро буде безкоштовним. Електронний квиток почнуть впроваджувати з вересня цього року, а весь процес триватиме дев'ять місяців. Спочатку нова система буде впроваджуватися в метро, наступного року в наземному транспорті. Згідно з планами влади, електронний квиток діятиме в усіх видах транспорту.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, досвід впровадження електронного квитка в інших країнах, а також деяких українських містах, показує, що розмір отриманої виручки росте в середньому на 15-27%.

 
Коментарі (0)