Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМіська влада взялася за вирішення конфліктного будівництва
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Міська влада взялася за вирішення конфліктного будівництва

За пропозицією депутатських фракцій Київради 18 травня в Київській міській раді відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню питань конфліктних будівництв у м. Києві.

За пропозицією депутатських фракцій Київради 18 травня в Київській міській раді відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню питань конфліктних будівництв у м. Києві. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА. 

У роботі круглого столу взяли участь представники всіх депутатських фракцій та груп Київради, Головного управління земельних ресурсів КМДА та близько 30 представників громадськості. Були розглянуті такі блоки питань:  

- збереження зелених зон у м. Києві,

- конфліктні будівництва в м. Києві,

- самовільне зайняття земельних ділянок,

- реконструкція Гостинного двору та архітектурних пам’яток на Андріївському узвозі,

- відміна рішень та розірвання договорів оренди.        

У ході круглого столу представники громадськості отримали інформацію про стан речей на тих земельних ділянках, де будівництво викликає занепокоєння місцевих мешканців. У свою чергу, депутати та представник КМДА дізналися позицію ініціативних груп з цих питань та вислухали пропозиції громадян щодо подальшої долі зазначених об’єктів. За результатами засідання будуть підготовлені відповідні проекти рішень, які на найближчих пленарних засіданнях розгляне Київрада.  

Як зазначила заступник міського голови – секретар Київради Галина Герега, Київрада вже має досвід залучення громадськості до вирішення конфліктних питань.  «Представники ініціативної групи брали участь у роботі постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури.  

Врахувавши їх думку, постійна комісія підтримала низку проектів рішень про повернення територіальній громаді міста земельних ділянок, де будівництво викликало супротив місцевих жителів. Впевнена, що за результатами роботи круглого столу для розгляду депутатів на сесії Київради буде підготовлена ще низка проектів рішень, спрямованих на захист інтересів громади міста Києва», - сказала пані Герега.  

Вона висловила впевненість, що зустріч у такому форматі не остання і запевнила, що міська влада і надалі долучатиме громадськість до вирішення найбільш актуальних питань життєдіяльності міста. 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)