Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНа поминки старовинної забудови активісти вдягли маски столичних посадовців
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На поминки старовинної забудови активісти вдягли маски столичних посадовців

Акція протесту-театралізоване дійство «Поминки пам’ятки» історичного будинку-пам’ятки архітектури на вул. А. Тарасової, 4 біля готелю Hyatt зібрала найактивніших киян

Боротись із руйнівниками будинку-пам’ятки на вул. А.Тарасової, 4 у Києві цієї суботи прийшли чиновники. Найпомітнішим був голова КМДА О. Попов у 10 особах та міністр культури М.Кулиняк у 3 особах. Про це повідомив голова комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець.

Акція протесту-театралізоване дійство «Поминки пам’ятки» історичного будинку-пам’ятки архітектури на вул. А. Тарасової, 4 біля готелю Hyatt зібрала найактивніших киян. Вони висловлювали обурення щодо руйнування пам’ятки та закликали будівельників припинити руйнівні роботи, надягнувши на обличчя маски поважних чиновників.

«Кияни сподівались, що побачивши високопосадові обличчя, руйнівники, хоч на короткий час, припинять свою роботу. Але це не завадило їм спокійно зносити будинок, - прокоментував події О. Бригинець. – У високопосадовців є повноваження, але немає жодного бажання робити щось н а користь міста. У громадськості є бажання працювати на користь Києва, зберігати пам’ятки та немає повноважень. Класична революційна ситуація, яка може призвести до руйнування міста, або до знищення київської громади, або, як я сподіваюсь, до зміни влади», - говорить О. Бригинець.

Серед учасник акції були помічені: активіст громадської ініціативи «Збережи старий Київ» Ігор Луценко, голова Спілки національно-патріотичних об’єднань громадян «Українська громада Києва» Сергій Рудик, головний координатор координаційної ради громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняховський та багато інших активістів.

Нагадаємо, історична споруда біля готелю Hyatt на вул. А. Тарасової, 4 горіла на початку літа. Власники будівлі звернулись до Головного управління охорони культурної спадщини з проханням дозволити знести пам’ятку.

Цьому будинку 105 років. У збірці пам′яток історії та культури України споруда 1909 року характеризується як яскравий приклад стилю модерн у Києві, що має значну історичну, архітектурну та художню цінність. Вже на початку ХХ століття тут були центральне опалення, каналізація та ліфти.

 

Джерело:  УНН

 

 
Коментарі (0)