Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНа реконструкцію Поштової площі презентували додаткові кошти
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На реконструкцію Поштової площі презентували додаткові кошти

На реконструкцію Поштової площі буде залучено додатково 50 млн грн, такі ж виплати очікують і будівництво метро на Теремки. Київська міська рада внесла відповідні зміни до Програми соціального та економічного розвитку Києва на 2013 рік.

Київська міська рада сьогодні внесла зміни до Програми соціального та економічного розвитку Києва на 2013 рік, зокрема, спрямувавши 50 млн грн на реконструкцію Поштової площі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Крім того, на будівництво метро на Теремки спрямовано 50 млн грн, на реконструкцію Петровської алеї, Паркової дороги, Дніпровського узвозу на ділянці від алеї Героїв Крут до Дніпровського проїзду - 30 млн грн та реконструкцію пішохідної зони від парку Володимирська гірка до Києво-Печерської лаври - 30 млн грн. Також спрямовано 45,3 млн грн на продовження реконструкції проспекту Григоренка, вул. Анни Ахматової та проспекту Перемоги.

Зазначимо, також відповідними змінами передбачено спрямування виділених з держбюджету 111,6 млн грн на оплату заборгованості за минулі роки, на виконання проектних робіт та збільшення асигнувань на фінансування робіт з будівництва Подільського мостового переходу, придбання спеціальної техніки для прибирання снігу, встановлення громадських вбиралень модульного типу, реконструкцію котельні на вул. Котельникова, 7/13, продовження робіт на каналізаційних колекторах тощо.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у квітні ц.р. Києву додатково виділили з державного бюджету 100 млн грн на реконструкцію Поштової площі, 96 млн грн на будівництво метро на ж/м Теремки і 11 млн грн - на будівництво комплексу водопостачання на ж/м Осокорки-Північні.

 
Коментарі (0)