Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа ремонт столичних доріг підуть мільйони
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На ремонт столичних доріг підуть мільйони

«Київавтодор» має намір витратити на ремонт доріг столиці майже 100 млн грн. Саме таку суму було акцептовано компанією на виконання відповідних робіт.

КК «Київавтодор» у серпні акцептував низку пропозицій на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі на суму 91,86 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Угоди по тендерах планують підписати до 14 вересня. Роботи мають виконати до кінця наступного року.

Техзавданням передбачено знімання старого і влаштування нового покриття на проїзній частині і тротуарах, перевстановлення бордюрів, переукладання каналізаційних люків, відведення води з проїжджої частини.

З них 20,4 млн грн отримає ТОВ СБМУ «Підряд» на ремонт доріг в Оболонському, Подільському та Святошинському районах: пров. Куренівського від вул. Семена Скляренка до буд. №15, під’їзду від вул.Лісної до шпиталю «Лісова поляна», вул. Межигірської від вул. Григорія Сковороди до вул. Набережно-Лугової, вул. Академіка Кржижановського від просп. Академіка Вернадського до вул. Василя Степанченка, пров. Малинського від вул. Робітничої до пров. Приладного.

Також 40,7 млн грн отримає ПП «Київшляхбуд» за ремонт доріг у Дніпровському, Дарницькому і Шевченківському районах: вул. Празької від Ленінградської площі до вул. Сиваської, вул. Леніна від вул. Світлої до вул. Горького, вул. Бориспільської від буд. №18 до буд. № 30-А (поліклініка), пл. Перемоги.

ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління №50» заплатять 20,95 млн грн за ремонт вулично-дорожньої мережі Деснянського району: вул. Оноре де Бальзака від вул. Т. Драйзера довул. Милославської (непарна сторона), вул. Віскозної від пров. Червоногвардійського до буд. №32, пров. Червоногвардійського від вул. Червоногвардійської до вул. Віскозної.

Решту 9,81 млн грн отримає ПП «Автомагістраль» за ремонт доріг у Солом’янському та Голосіївському районах Києва: вул. Народної від просп. Червонозоряного до вул. Солом’янської, вул. Амурської від вул. Онуфрія Трутенка до вул. Сумської, дороги на Феофанію від вул. Академіка Заболотного до лікарні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, найближчим часом у кримській столиці розпочнеться капітальний ремонт доріг. Планується реконструкція 12 вулиць і провулків.

 
Коментарі (0)