Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа столичній насосній станції «Крутогірна» провели масштабну заміну аварійного обладнання
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На столичній насосній станції «Крутогірна» провели масштабну заміну аварійного обладнання

У ході підготовки до реконструкції енергогосподарства НС Крутогірна було виявлено, що у більше як 60 одиниць запірної арматури, а це засувки та зворотні клапани тощо, термін експлуатації збіг або вони знаходяться в аварійному стані
В ході підготовки до реконструкції енергогосподарства НС Крутогорная було виявлено, що в понад 60 одиниць запірної арматури, а це засувки і зворотні клапани і т.п., термін експлуатації закінчився або вони знаходяться в аварійному стані, що унеможливлює завершення робіт по проекту реконструкції станції «Крутогорная» по програмою Світового банку, повідомляє прес-служба АТ «АК «Київводоканал».
 
Під час проведення робіт станцію оглянули голова правління-генеральний директор ЗАТ «АК «Київводоканал» Дмитро Новицький та перший заступник директора - головний інженер Департаменту експлуатації водопровідного господарства «Київводоканалу» Володимир Костюк.
 
На сьогоднішній час визначено, що заміні підлягають чотири аварійні вузли, це чавунні засувки діаметром 800 міліметрів, які будуть замінені на німецькі поворотні дискові затвори на 16 атмосфер з електроприводом і монтажними вставками, а також буде замінено 12 одиниць запірної арматури діаметром 200 міліметрів та інше.
 
Дмитро Новицький зазначив, що Київводоканал дуже якісно підготувався наймасштабнішого в історії міста Києва відключення від водопостачання
 
«Завдяки засобам масової інформації, ми попередили киян про відключення від водопостачання. Городяни з розумінням поставилися до нашого прохання і майже не користувалися водою після 10 ранку, що значно знизило водоразбор. Саме це забезпечило тиск в мережі, достатній для забезпечення водопостачанням майже всю ту частину міста, яка підпадала під відключення. Більш того, ми задіяли всі резервні насосні станції і підвищили подачу в мережу через насосні станції Виноградар і Смородинка. Тому в багатьох киян вода в будинках все ж була. Хочу запевнити, що ми вкладаємося в графік виконання ремонтних робіт і вже завтра на сьому годину ранку всі об'єкти будуть з водою», - підкреслив він.
 
Дмитро Новицький зазначив, що загальна сума, яку виділено Світовим банком на реконструкцію насосної водопровідної станції III підйому Деснянської водопровідної станції та реконструкцію енергогосподарства НС Крутогорная становить 2,99 млн дол.
 
«Що стосується станції Крутогорная, то передбачена повна заміна насосного обладнання станції. Для цього необхідно було замінити то застаріле та аварійне обладнання, перешкоджало завершення робіт за програмою Світового банку. На проведення цього масштабного заміни запірної арматури Київводоканал виділив 4 млн 200 тис. грн.», - підкреслив він.
 
За його словами реконструкція енергогосподарства насосної станції «Крутогорная» із заміною насосного обладнання дасть значну економію електроенергії, забезпечить безперебійне водопостачання, а отже поліпшить якість комунальних послуг.
 
Довідка:
Насосна водопровідна станція III-го підйому «Крутогорная» побудована і введена в експлуатацію в 1970 році, призначена для накопичення, додаткового знезараження води від НВС «Північна» і НВС «Десна-3» і забезпечення водопостачання житлових масивів «Теремки», «Виставка» , «Голосієво», «Батиєва гора», «Чоколівка», «Микільська Борщагівка» та інших. Встановлена ​​виробнича потужність НВС «Крутогорная» становить 183 тис. М3 / добу. Фактична середньодобова подача НВС «Крутогорная» з початку 2015 року становить 107 тис. М3 / добу. Подача води споживачам від НВС «Крутогорная» здійснюється в цілодобовому режимі.
 
Коментарі (0)