Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГНад логотипом столиці попрацюють соціологи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Над логотипом столиці попрацюють соціологи

Фахівці комунального підприємства «Столиця» визначатимуть уподобання киян у місцях найбільшого скупчення людей в усіх десятьох районах міста, аби якомога ширше вивчити думку громадян

 Міська влада проведе опитування думки мешканців столиці у рамках Конкурсу «Логотип та стиль міста Києва». Згідно з рішенням оргкомітету конкурсу фахівці комунального підприємства «Столиця» визначатимуть уподобання киян у місцях найбільшого скупчення людей в усіх десятьох районах міста, аби якомога ширше вивчити думку громадян.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Соціологічне опитування проводитиметься серед мешканців та гостей Києва шляхом заповнення спеціальної анкети. Анкета міститиме декілька простих питань, конфіденційність наданої інформації – гарантується. Передбачається опитати не менше 10 тисяч осіб – мінімум 1 тис. респондентів у одному районі.

«Міська влада зацікавлена, щоб Київ отримав логотип і стиль, які будуть гідними столиці, при цьому були обрані відкрито та об’єктивно. Це неможливо здійснити без активної участі мешканців Києва. Думка кожного для нас важлива, і вона буде обов’язково врахована. Ми закликаємо усіх небайдужих приєднатися до опитування та висловити свої враження щодо фінальних робіт Конкурсу», – зазначила начальник Головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Марина Хонда.

Зазначимо, що спостерігати за процесом опитування можуть громадські контролери та представники засобів масової інформації. Про час та місця опитувань буде повідомлено додатково.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)