Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» обміняє борги «Київенерго» на газ
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Нафтогаз» обміняє борги «Київенерго» на газ

«Нафтогаз» знайшов вихід для «Київенерго» щодо погашення заборгованості останнього за газ. Для цього у Компанії вирішили обміняти борги столичного виробника теплової енергії на природний газ, вироблений іншими компаніями.
НАК «Нафтогаз України», зважаючи на значну заборгованість ПАТ «Київенерго» (входить до групи компаній ДТЕК) та неготовність останнього сплатити прострочені платежі, Національна компанія готова прийняти газ, вироблений іншими підприємствами ДТЕК в якості погашення заборгованості «Київенерго». Про це повідомили у прес-службі «Нафтогазу».
 
«Наразі заборгованість підприємств групи ДТЕК перед «Нафтогазом» за спожитий газ складає 3,9 млрд грн. З них 3,5 млрд грн – заборгованість «Київенерго», яка вже призвела до відключення гарячого водопостачання у багатьох будинках м. Києва. «Київенерго» є найбільшим підприємством-боржником «Нафтогазу»», - йдеться у повідомленні.
 
У «Нафтогазі» наголошують, що такий обмін сприятиме покращенню фінансового становища «Київенерго» та дозволить у найкоротші терміни відновити гаряче водопостачання у столиці.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Газпром» у звіті за перший квартал 2015 року вказав сумарні постачання газу українським споживачам: і «Нафтогазу», і на Донбас, куди газ постачали із середини лютого. За інформацією «Газпрому», було поставлено 2,566 млрд куб. м газу. При цьому за статистикою «Укртрансгазу», Україною було отримано з Росії 2,146 млрд куб. м газу. Представник «Укртрансгазу» Максим Белявський раніше назвав цифру 2,157 млрд куб. м.
 
Коментарі (0)