Рус Укр
ГоловнаКиївські будніОпалювальний сезон 2023-2024НКРЕКП позапланово перевірить столичного теплопостачальника "Єврореконструкція"
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

НКРЕКП позапланово перевірить столичного теплопостачальника "Єврореконструкція"

НКРЕКП проведе виїзну позапланову перевірку столичного теплопостачальника ТОВ "Єврореконструкція" (Дарницька ТЕЦ) через колективну скаргу споживачів
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг проведе виїзну позапланову перевірку столичного теплопостачальника ТОВ "Єврореконструкція" (Дарницька ТЕЦ) через колективну скаргу споживачів, про це повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
Перевірка буде здійснюватися за колективною скаргою споживачів, яку отримала НКРЕКП.
 
Заявники звернулися з проханням проведення перевірки, дотримання ліцензіатом законодавства у сфері теплопостачання, а саме постачання теплової енергії параметри якої не відповідають затвердженим нормативам на теплову енергію (параметри теплоносія на вводі в будинок значно нижчі за нормативні на 50С – 70С. Також у зверненні зазначається, що контактні телефони визначені для звернення споживачів не відповідають.
 
Водночас з приводу ТОВ "Єврореконструкція" до НКРЕКП також звернулася Громадська рада при Київській міській державній адміністрації. За словами представників громадськості, до КМДА надходять багатотисячні скарги на роботу указаного теплопостачальника.
 
"Ми опікуємося цим питанням з 2017 року. У нас були численні звернення від споживачів, у першу чергу теплової енергії та гарячого водопостачання. Це кілька тисяч звернень. Навіть позавчора ми отримали звернення, сотні людей під час пандемії стоять в черзі, щоб переоформити платіжки, які вони отримують з порушенням", - зазначив під час відеовключення представник Громадської Ради при КМДА.
 

Представник Громадської ради може бути включений до складу комісії, що перевірятиме "Єврореконструкцію". Водночас вони також мають звернутися із заявою до Держпродспоживслужби. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
20 Березня 2021 p. 19:37
Доцільно би вже зараз припинити опалення не чекаючи середини квітня. Це б допомогло споживачам зекономити трохи грошей - нащо платити за гарячі батареї , коли на вулиці вже тепло?-------------------------------------Взагалі, є пропозиція скоротити опалювальний період так : починати на початку листопада, а закінчувати у кінці березня. І дивно, що до такої простої раціоналізації депутати досі не додумались.
Коля Пухов
20 Березня 2021 p. 19:38
А по-друге, уряду і президенту пора звернути увагу на таке: у платіжках є графа "Перерахунок" (або якась подібна), у яку постачальники компослуг часто вписують додаткові суми, і їх додають до основних нарахованих сум. Фактично, це є порушенням Конституції, оскільки це зміна попереднього стану у бік погіршення. Тобто, у графу "Перерахунок" може записуватись сума тільки із знаком "мінус" для того, щоб відняти її від основної суми, але ні в якому разі, не додати.