Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортНова система оплати проїзду лякає комунальних працівників
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Нова система оплати проїзду лякає комунальних працівників

Працівники столичного міського транспорту бояться звільнення у зв'язку із введенням нової системи оплати проїзду. При цьому міські транспортні служби запевняють, що їм нічого не відомо про нововведення в транспорті.

До введення нової системи оплати проїзду залишилося трохи більше двох місяців. Касирам метрополітену вже сказали шукати роботу - їх замінять автоматами. Про це пише «Взгляд».

Як повідомили виданню працівники метрополітену, їм пообіцяли, що будуть скорочувати практично всіх касирів. При цьому коли саме почнуться скорочення не попередили.

«Ми зверталися в міськадміністрацію, але марно. Це зовсім інша автоматика, аж до того, що метрополітен не буде мати до оплати за проїзд ніякого відношення», - розповідає касир зі станції метро «Дарниця».

У свою чергу, як зазначила прес-секретар Київського метрополітену Наталія Шумак в столичному метро за 2,5-3 тис. грн працюють близько 500 касирів. «Скорочення будуть, але не можна сказати, що звільнять всіх. Закрити каси неможливо, пасажири можуть отримати консультацію», - повідомляє Наталія Шумак.

Втім, міські транспортні служби стверджують, що їм незрозуміло, які нововведення очікують транспорт. Заступник директора «Київпастрансу» Сергій Литвинов сказав що переоснащення буде, але що саме змінять - він не знає.

Як повідомляла «Україна Комунальна»
раніше, столична влада запроваджує систему «Єдиного квитка» у громадському транспорті. Зараз розглядаються основні принципи оплати проїзду за прикладом європейських міст.

 
Коментарі (0)