Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВ столичному мікрорайоні поліпшать водопостачання
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

В столичному мікрорайоні поліпшать водопостачання

Аби краще забезпечити киян водою, в одному зі столичних мікрорайонів побудують новин гідровузол. Відповідне розпорядження отримала Голосіївська РДА.

Столичні комунальники планують забезпечити водопостачання мікрорайону Чапаєвка. Зокрема, найближчим часом у Голосіївському районі збудують гідровузол водопостачання на вул. Лютневій, 58.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

За інформацією відомства, Голосіївській районній держадміністрації в м. Києві доручено згідно з чинним законодавством визначити в установленому порядку генеральну проектну та підрядну організації для виконання робіт та забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.

Замовник робіт під час укладання договору підряду повинен передбачити умови щодо надання підрядником гарантій якості виконання робіт та встановити гарантійні строки експлуатації об’єкта. Зазначається, що після завершення робіт все майно зарахують до комунальної власності територіальної громади міста з подальшою передачею у володіння та користування відповідним експлуатуючим організаціям.

Як повідомляла «Україна Комунальна», Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ визначило, які об’єкти водопровідного господарства ремонтуватимуться за рахунок субвенції з дербюджету. Зокрема, Законом України «Про державний бюджет України на 2013 рік» передбачено субвенцію Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській областям у сумі 440 млн грн на капітальний ремонт систем централізованого водопостачання та водовідведення.

 
Коментарі (0)