Рус Укр
ГоловнаКоментаріПодіїО.Буславець:«У статусі в.о. є обмеження з точки зору прийняття рішень на засіданнях Кабміну»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

О.Буславець:«У статусі в.о. є обмеження з точки зору прийняття рішень на засіданнях Кабміну»

Виконуюча обов'язки міністра енергетики Ольга Буславец впевнена, що в статусі тимчасового керівника відомства менше залежить від того, як її дії сприймають депутати
Виконуюча обов'язки міністра енергетики Ольга Буславец впевнена, що в статусі тимчасового керівника відомства менше залежить від того, як її дії сприймають депутати, про це вона розповіла в інтерв'ю "Українській правді".
 
"Можна ставитися до цього по-різному. "Проголосовані" міністри більш залежать від думки депутатів в тій чи іншій мірі, тому що вони можуть бути відкликані. У статусі в.о. дійсно є обмеження з точки зору прийняття рішень на засіданнях Кабміну: я не голосую, я не є членом уряду в повному обсязі як у статусі міністра. у той же час, мабуть, я менше залежу від того, як депутати сприймають ті чи інші дії", - сказала Ольга Буславец.
 
Кандидатуру Ольги Буславец мали винести на голосування щодо затвердження її міністром енергетики та захисту довкілля. Однак на вимогу президента Володимира Зеленського питання було знято з порядку денного.
 
Ольга Буславец запевняє, що не знає, з якої причини її кандидатуру зняли із затвердження.
 

"Перший раз, коли виносили мою кандидатуру на голосування, 30-го березня, я була в залі, і для мене був несподіваним розвиток подій, коли цю пропозицію відкликали. Я і сьогодні до кінця не знаю, і не з'ясовувала, що саме відбувалося. Думаю, що так було потрібно для чогось. Тому що були дуже непрості законопроекти на порядку денному. У мене є якесь своє бачення, але я не думаю, що його потрібно озвучувати", - зазначила Буславець. 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
11 Липня 2020 p. 19:35
Плата за гарячу воду для квартир без лічильників має нараховуватись згідно норм споживання, а не за так званим будинковим лічильником. --------------- Бо будинковий лічильник рахує воду на вході у водонагрівач, а в процесі підігріву багато її випаровується. Тобто, споживач оплачує і ту воду, яка перетворилася в пар.
Коля Пухов
11 Липня 2020 p. 20:46
Вимірювання кількості проданого кожному покупцеві товару ( а ком. послуга - це товар) покладається на продавця, а не на покупця. Тобто, лічильники води у квартирах має встановлювати надавач ком. послуги, а не споживач.