Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Опалювальний сезон супроводжується щоденними аваріями
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Опалювальний сезон супроводжується щоденними аваріями

Опалення та гаряча вода у деякі райони Києва надходять із тимчасовими затримками. Станом на сьогоднішній день, сотні киян залишаються без тепла у будинках.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах столиці, що знаходяться на балансі ПАТ «Київенерго», станом на 6.00 20 грудня 2013 року тимчасово без централізованого опалення залишається 6 споживачів, стільки ж, скільки і без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Всього 20 грудня без опалення та гарячої води залишається 9 споживачів. Серед них 3 в Оболонському, 6 — в Святошинському районах.

Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Нагадаємо, в період з 6.00 19 грудня по 6.00 20 грудня на тепломережах компанії в результаті усунення 37 пошкоджень підключено 171 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столичні чиновники запевняють, що опалювальний сезон у столиці триває стабільно.

Так, за словами заступника директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Володимира Баженова, цього року «Київенерго» переклало понад 100 км магістральних теплових мереж діаметром 1200-800 мм. Упродовж цього опалювального сезону щодня від централізованого опалення відключено до 10 будинків, а це 0,1-0,3% від їхньої загальної кількості.

 
Коментарі (0)