Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоОренда житла у Києві не подорожчає
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Оренда житла у Києві не подорожчає

Оренда квартир та невеликих приміщень нежитлового фонду у столиці не зростатиме найближчим часом. У цьому переконані експерти місцевого ринку нерухомості.

У Києві за квартал ціна оренди квартир знизилася майже на 30 доларів і не підвищиться до кінця року. Такий прогноз зробив директор одного зі столичних агентств нерухомості Галина Мельникова, - повідомляє «ГолосUA».

Експерт зазначила, що найбільш доступними орендованими об'єктами стали однокімнатні квартири переважно готельного типу на масиві Південна Борщагівка, Воскресенка, Райдужний, Троєщина, а також невеликі приміщення нежитлового фонду до 40 кв. м, призначені для представництв дрібного і середнього бізнесу, розташовані в Голосіївському, Оболонському та Подільському районах, які можна було орендувати в середньому за 200 доларів в місяць.

«Хочеться відзначити, що тенденції до подорожчання вартості оренди до кінця поточного року не передбачається навіть на тлі високого попиту», - спрогнозував експерт.

При цьому маркетологи зазначають, що за період з 6 серпня по 5 листопада 2014 року середня вартість оренди 1-3 кімнатних квартир у Києві знизилася на 5,54% або 26 доларів і становить 443 долара на місяць.

Найдешевшим залишається Дніпровський район, де середня ціна оренди 1-кімнатної квартири складає 272 долари на місяць, найдорожчим - Печерський район, де 1-кімнатна квартира обійдеться в 445 доларів на місяць.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за минулий тиждень у деяких основних містах України ціни на житло дещо змінилися.

 
Коментарі (0)