Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПочинається реконструкція Шулявського шляхопроводу
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Починається реконструкція Шулявського шляхопроводу

Реконструкцію реально виконати за 17 місяців, на неї треба близько 811 млн грн, враховуючи компенсацію за знесення цеху № 5.
Шулявський шляхопровід у зв’язку із реконструкцією почнуть частково перекривати найближчими днями, це повідомили в прес-службі КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд».
 
«Реконструкція об’єкту має бути виконана, незважаючи на суперечки довкола неї, а заплановані роботи потрібно розпочати вчасно, аби забезпечити безпеку киян та гостей міста» - говориться в повідомлені.
 
Реконструкцію реально виконати за 17 місяців, на неї треба близько 811 млн грн, враховуючи компенсацію за знесення цеху № 5. 
 
Першу чергу намагатимуться закінчити вже до кінця цього року. Передбачених проектом на першу чергу коштів – 380 млн грн – має вистачити, аби розпочати роботи із заміни шляхопроводу з його розширенням до шести смуг і відновити рух цією ділянкою.
 
Другий етап передбачатиме будівництво ще двох з’їздів.
 
Зараз ведуться переговори між КМДА й Урядом щодо передачі будівлі «Більшовика» у комунальну власність Києва. Також наразі напрацьовані схеми об’їздів на час реконструкції. 
 
Рух зношеним мостом продовжуватиметься до липня, попри незадовільний для експлуатації стан. Відтермінування робіт із реконструкції пов’язане з недобросовісними скаржниками в АМКУ та численними суперечками про різні концепції розв’язки. 
 
Під час останнього засідання профільної комісії до розгляду прийняли одну з версій реконструкції, однак зауваження щодо проекту не були враховані. Також наразі не визначено і виконавців цих робіт.
 
Коментарі (0)