Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПодорожчання проїзду відтермінують
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Подорожчання проїзду відтермінують

Підвищення цін на проїзд у громадському транспорті столиці відтягують. Столична влада наразі не готова до запровадження нововведень .

Підвищення вартості проїзду орієнтовно до 3 грн у всіх видах громадського транспорту столиці відбудеться, швидше за все, з 1 лютого 2014 року. Про це заявив голова КМДА Олександр Попов, пише УНІАН.

За його словами, нова система стягнення плати за проїзд, про яку вже говорила міська влада, буде впроваджена не раніше, ніж з середини наступного року, а не з 1 січня 2014.

«Ця система і цей підхід потребують зміни нормативної бази. І на сьогоднішній день у нас остаточної відповіді від відомств немає щодо цього питання. Це потрібно пройти. Відпрацьовуємо це питання. І друге - це технічне питання, необхідно встановити обладнання...», - пояснив Олександр Попов.

У той же час він зазначив, що вирішено для початку підвищити вартість разової поїздки в громадському транспорті з початку року.

«З початку року, а швидше за все, з 1 лютого, тому що ми можемо не встигнути на 1 січня, вирішено впровадити поки що одна-єдина зміна: підвищити разовий проїзд, але зберегти вартість проїзного квитка, який пасажир купує на місяць, квартал, рік», - сказав голова КМДА.

Як повідомляла «Україна Комунальна»
, у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про заборону підвищення цін на проїзд у міському транспорті Києва. Його ініціаторами виступили депутати ВО «Батьківщина» Володимир Яворівський та Микола Катеринчук.

 
Коментарі (0)