Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаПоловину киян залишили з холодними кранами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Половину киян залишили з холодними кранами

Більше половини споживачів «Київенерго» перебувають без гарячого водопостачання. Переважна більшість з них – через рішення уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії для економії природнього газу.

Наразі в Києві без гарячого водопостачання залишається 8724 споживача, що складає 55,83% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання «Київенерго». Про це "Україні Комунальній" повідомили в прес-службі компанії.

Причинами відсутності гарячої води є рішення уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії для економії природнього газу.
 
Зокрема, без гарячої води внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 7087 споживачів, серед них — 430 в Голосіївському, 66 в Дарницькому, 1844 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 1084 в Оболонському, 653 в Подільському, 12 в Печерському, 599 в Святошинському, 1574 в Солом`янському, 770 в Шевченківському районах. Зменшення кількості споживачів, що відключені по причині зупинки теплоджерел, пов`язано з початком гідравлічних випробувань по зоні районної котельної Виноградар.
 
В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячого водопостачання залишається 39 споживачів: 7 в Голосіївському, 2 в Дарницькому, 2 в Дніпровському, 28 в Солом`янському.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячої води залишається 158 споживачів: 2 в Дніпровському,  4 в Печерському, 85 в Подільському, 10 в Солом`янському, 57 в Шевченківському районах..
 
В результаті проведення гідравлічних випробувань без гарячого водопостачання залишається 1109 споживачів. Серед них 28 в Дніпровському, 336 в Подільському, 745 в Святошинському районах.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», наразі усі споживачі «Київенерго» відключені від гарячого водопостачання. Таким чином, компанія заощаджує газ, який зможе використати взимку для опалення об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури.
 
Коментарі (0)