Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПонад тисячу киян чекають гарячу воду
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Понад тисячу киян чекають гарячу воду

З низки причин у Києві залишаються без гарячого водопостачання понад тисячу абонентів. У «Київенерго» запевняють, що це явище тимчасове і врегулюється до початку опалювального сезону, а то і раніше.

Наразі у столиці без гарячого водопостачання тимчасово перебуває 7,7% (або 1387 з 17996) споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Найбільша кількість споживачів знаходиться без гарячого водопостачання у зв’язку із плановими реконструкціями тепломереж, ліквідацією експлуатаційних пошкоджень, а також усуненням пошкоджень, виявлених під час гідравлічних випробувань у серпні.

Завершити планові реконструкції тепломереж та відновити гарячу воду енергетики планують в основному до 1 жовтня, а на деяких ділянках - до 15 жовтня. Гаряче водопостачання, відсутнє у зв'язку з усуненням пошкоджень, виявлених під час гідравлічних випробувань у серпні, планується відновити до кінця вересня. Усунення експлуатаційних пошкоджень комунальники здійснюють в оперативному порядку залежно від характеру пошкодження.

«Нам би дуже хотілося позбавити киян від дискомфорту, пов'язаного з літніми відключеннями гарячої води. Наприклад, відмовитися зовсім або хоча б скоротити терміни проведення гідравлічних випробувань і планових реконструкцій, або ж здійснювати ці роботи без відключення гарячої води. Проте на даний момент висока зношеність тепломереж, як і особливість схеми теплопостачання столиці, не дозволяють цього зробити. Ми робимо все можливе для того, щоб дотримуватися термінів відновлення гарячого водопостачання, і перепрошуємо, якщо через значну кількість пошкоджень або з інших вагомих причин, вони затримувалися», - підкреслив генеральний директор ПАТ «Київенерго»  Олександр Фоменко.

Окрім того керівник «Київенерго» також повідомив, що є намір оптимізувати систему інформування киян про графіки проведення планових або аварійно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, на сьогодні «Київенерго» в обов'язковому порядку інформує житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО) про терміни проведення планових та позапланових робіт (гідравлічних випробувань, реконструкцій, аварійно-відновлювальних робіт). ЖЕО натомість  зобов'язані проінформувати про це мешканців будинків. Графіки гідравлічних випробувань публікуються також в ЗМІ та на офіційному сайті компанії.

 
Коментарі (0)