Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПопов хоче пересадити чиновників на автобуси, а згодом – і на велосипеди
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов хоче пересадити чиновників на автобуси, а згодом – і на велосипеди

Голова КМДА подав особистий приклад своїм підлеглим та став сьогодні одним із перших пасажирів нового автобусу, що вийшов на 62 маршрут

Діставатися місця роботи автобусом чи тролейбусом, аби частіше спілкуватися з киянами та краще розуміти їх потреби, рекомендував головам районних в місті Києві держадміністрацій голова КМДА Олександр Попов.

Про це він сказав під час презентації та запуску на маршрути нового транспорту придбаного за кошти ЄБРР, інформує прес-служба КМДА.

«Сьогодні на вулиці міста виходить рекордна кількість нового сучасного громадського транспорту. Сто нових автобусів та тролейбусів відповідають європейським стандартам, вони надійні і дуже зручні. Я думаю, що це хороша нагода для чиновників стати ближчими до киян, і регулярно користуватися громадським транспортом», – сказав О.Попов.

Голова КМДА подав особистий приклад своїм підлеглим та став сьогодні одним із перших пасажирів нового автобусу, що вийшов на 62 маршрут. О.Попов проїхав від Національного виставкового комплексу, що у Голосіївському районі, до Національної філармонії на Європейській площі. Дорогою очільник держадміністрації спілкувався з киянами та відповідав на питання журналістів. Він зізнався, що, будучи народним депутатом, часто пересувався містом автобусами чи тролейбусами. Нині така нагода випадає нечасто у зв'язку із напруженим робочим графіком. Утім, керівник держадміністрації покладає великі надії на розвиток велосипедного руху у Києві.

«Ми маємо грандіозні плани щодо розбудови велосипедних доріжок у Києві. Я і сам з превеликим задоволенням буду користуватися цим видом транспорту аби діставатися на роботу. І це дуже правильно. Велосипедний рух, це сучасно, економічно, екологічно і зручно», – наголосив О.Попов.

Сьогодні на маршрути міста вийшли 74 нових автобусів та 26 сучасних тролейбусів. Це лише перша черга загальноміської програми з оновлення громадського транспорту. Автобуси та тролейбуси придбали за гроші Європейського Банку Реконструкції та Розвитку. Новопридбаний транспорт працюватиме в усіх районах Києва. Новими автобусами та тролейбусами дісталися на роботу сьогодні і голови райдержадміністрацій.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)