Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортПопов наказав возити ветеранів безкоштовно
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов наказав возити ветеранів безкоштовно

У Києві ветерани Великої Вітчизняної війни у День Перемоги зможуть абсолютно безкоштовно користуватися громадським транспортом

У Києві ветерани Великої Вітчизняної війни у День Перемоги зможуть абсолютно безкоштовно користуватися громадським транспортом.

Таке доручення дав голова КМДА Олександр Попов усім комунальним підприємствам та службам, які відповідають за перевезення пасажирів у столиці, інформує прес-служба столичної адміністрації.

Згідно з документом, комунальному підприємству «Київпастранс» доручено 9 травня 2012 року виділити автобуси для перевезення ветеранів – учасників урочистих заходів на Майдані Незалежності відповідно до заявок районних державних адміністрацій. Також «Київпастранс» та Комунальна служба перевезень внесуть відповіді зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, шлях курсування яких проходить вулицями, де буде тимчасово заборонено рух авто.

Також при необхідності будуть введені резервні одиниці транспорту за умови збільшення пасажиропотоку під час проведення заходів на Хрещатику і Майдані Незалежності.

Буде забезпечено і чергування відповідальних осіб на лініях руху транспорту, в тому числі поблизу основних станцій метрополітену.

Зазначимо, що 9 травня станція метро «Майдан Незалежності» буде закрита для входу та виходу пасажирів з 7:00 і до закінчення загальнодержавних заходів на Майдані Незалежності. У зазначений період станція працюватиме тільки на пересадку з лінії на лінію.

Столичний метрополітен також передбачить повний випуск рухомого складу на лінію відповідно до графіків руху поїздів, а при необхідності введе резервні одиниці транспорту.

Окрім цього, як зазначили у КМДА, 9 травня ветерани зможуть безкоштовно відвідати виставку тюльпанів на Співочому полі, Київський зоопарк та міські кінотеатри.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)