Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоПопов пообіцяв заступитися за Пейзажну алею
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов пообіцяв заступитися за Пейзажну алею

За його словами, Київська міська державна адміністрація разом з небайдужими киянами та громадськими організаціями стане на захист Пейзажної алеї від забудовників

Вищий адміністративний суд 13 березня скасував рішення Апеляційного суду, тим самим узаконивши будівництво житлового будинку на місці відомого скульптурного парку «Пейзажна алея» в Києві.

«Судові тяжби тривають уже 5 років. На місці стін дитячого майданчика повинен стояти 12-поверховий будинок довжиною в 100 метрів для співробітників МЗС з басейном на даху. Тепер Пейзажку, дитячий майданчик і сквер можуть зруйнувати в будь-який момент», - сказала газеті «Сегодня» адвокат мешканців сусідніх будинків, які виступили на захист Пейзажки, Марина Соловйова.

Активісти обіцяють вийти на мітинг на захист скверу. «У листопаді минулого року Попов заявив, що МЗС дадуть інший майданчик. Обіцяли, що Пейзажку не чіпатимуть. Днями ми підемо мітингувати», - сказала активістка Діана Гертсрікен.

Заступник голови КМДА Михайло Кучук запевняє, що там не будуватимуть: «Пейзажку залишать на місці, ми її не дамо зносити». В МЗС пообіцяли те ж саме. «Ніхто не збирається зазіхати на цей чудовий сквер», - сказав директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин.

При цьому Голова столичної держадміністрації Олександр Попов жорстко розкритикував будь-які спроби забудувати Пейзажну алею. За його словами, Київська міська державна адміністрація разом з небайдужими киянами та громадськими організаціями стане на захист Пейзажної алеї від забудовників.

«Спроба знищити сквер на Пейзажній алеї – це варварське посягання на духовне і культурне надбання нашого міста. Ми разом з громадськістю зробимо все можливе, аби не допустити цієї забудови», – наголосив ОПопов.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)