Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПопов послав районних очільників на дахи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов послав районних очільників на дахи

Голова КМДА доручив головам районів та керівникам організацій терміново проінспектувати свої території та протягом доби виявити всі випадки нависання бурульок і загроз падіння снігу та льоду

У Києві профільним службам необхідно здійснити термінову позапланову перевірку стану дахів усіх міських будівель на наявність бурульок та накриження.

Таке доручення дав Голова КМДА Олександр Попов під час наради зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів та головами районних адміністрацій, інформує прес-служба КМДА.

«Останніми днями, у період сніготанення, в місті побільшало загроз травмування людей бурульками, льодом та снігом, що накопичилися на дахах будинків. Ми вже маємо випадки серйозних травмувань та, що найбільш жахливо, смертельний випадок. Я впевнений, це сталося через вкрай низький рівень відповідальності деяких балансоутримувачів та їхнє бажання зекономити на послугах аварійно-рятувальної служби. І це злочин проти киян, тому що ціна такої економії – людські життя. Покарання за цю недбалість має бути серйозним», – підкреслив О.Попов.

Голова КМДА доручив головам районів та керівникам організацій терміново проінспектувати свої території та протягом доби виявити всі випадки нависання бурульок і загроз падіння снігу та льоду над пішохідними зонами і вжити негайних заходів для усунення небезпеки. При цьому особливу увагу необхідно звертати на ділянки дахів над під’їздами й арками, а також інші місця, де запобіжним заходом не може бути огородження попереджувальними стрічками.

О.Попов звернувся до киян з проханням допомогти у виявленні небезпечних зон та повідомляти адреси за телефоном міського call-центру: 15-51.

«У такий небезпечний період кожному варто бути уважним. Якщо ви побачите, що над під’їздом нависають бурульки, про це необхідно терміново повідомити до call-центру. Крім того, варто і самостійно подбати про власну безпеку – не ходити під будинками або територією, яка огороджена обмежувальними стрічками», – підкреслив Олександр Попов.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)