Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПорядок отримання технічних умов
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Порядок отримання технічних умов

Технічні умови - це комплекс умов та вимог до інженерного забезпечення об’єкта будівництва, який повинен відповідати його розрахунковим параметрам
Для того, щоб зробити більш зручною процедуру отримання технічних умов та допомогти споживачам, «Київводоканал» підготував інформаційну довідку, яка дозволить заощадити час громадянам, повідомляє прес-служба підприємства.
 
Технічні умови - це комплекс умов та вимог до інженерного забезпечення об’єкта будівництва, який повинен відповідати його розрахунковим параметрам щодо водопостачання (з урахуванням потреб забезпечення пожежогасіння), тепло-, електро- і газопостачання, водовідведення, зовнішнього освітлення, відведення зливових вод та телекомунікації.
 
Технічні умови надаються протягом 10 робочих днів з дня реєстрації відповідної заяви.
 
У разі відсутності у заявника одного або декількох вхідних документів, що передбачені встановленим порядком, Товариство не має змоги підготувати та передати їх у зазначений термін.
 
Докладна інформація про встановлений порядок отримання технічних умов (у тому числі й про склад та порядок подання замовником необхідних та належним чином оформлених вхідних документів до Товариства) опублікована на офіційному сайті ПрАТ «АК «Київводоканал», тел. для довідок: (044) 280-29-53
 
Фізична чи юридична особа, яка має намір щодо забудови земельної ділянки, що перебуває в її власності або користуванні, має право на одержання технічних умов згідно із поданою нею заявою.
 
Технічні умови повинні відповідати законодавству, містити достовірну інформацію та обґрунтовані вимоги до об’єктів будівництва, а також відповідати намірам заявника щодо забудови земельної ділянки.
 
Технічні умови є чинними до завершення будівництва об’єкта незалежно від зміни замовника. Зміни до технічних умов можуть вноситися тільки за згодою замовника.
 
За рішенням замовника може бути передбачено застосування автономних систем інженерного забезпечення в установленому законодавством порядку.
 

Замовник має надати вхідні документи особисто або за дорученням до управління видачі технічних умов та розгляду проектної документації Товариства (адреса: вул. Лейпцизька, 1-а, м. Київ; дні прийому: вівторок та четвер з 8:00 до 12:00). 

 
Коментарі (0)