Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоІпотека роздає столичне житло
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Іпотека роздає столичне житло

Українців, які розраховують на допомогу держави у придбанні житла стає все більше. Сьогодні два десятки киян дочекалися свого доступного житла.

Ще 24 українські сім’ї отримали нові квартири за державними програмами доступного житла. Зокрема, новоселам вручили ключі від квартир, споруджених ХК «Київміськбуд» в Деснянському районі Києва в рамках програми пільгового іпотечного кредитування. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

У відомстві зазначають, щорічно в 1,5-2 рази зростає кількість людей, що беруть участь в державних програмах доступного житла.Так, з 2010 року вже понад 14 тис українських сімей стали власниками нових квартир, у тому числі за дев'ять місяців 2013 року володарів власного житла стало більше на понад 3,6 тис.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд здійснив перерозподіл деяких видатків та надання кредитів державного бюджету, передбачених Мінрегіону на поточний рік.

Зокрема, зменшено обсяг видатків за програмою «Здешевлення вартості іпотечних кредитів» на 35,6 млн гривень і відповідно на такий же обсяг збільшено видатки для надання кредитів за програмою «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла». Також збільшено обсяг видатків за програмою за програмою молодіжного кредитування.

 
Коментарі (0)