Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїМістобудуванняСтоличний шляхопровід оновлять у наступному році
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний шляхопровід оновлять у наступному році

Повітрофлотський шляхопровід капітально відремонтують у 2015 році. До проведення робіт споруду утримуватимуть в працездатному стані.

Працівники «Київавтошляхміст» провели позачерговий огляд конструкцій шляхопроводу на перетині проспекту Повітрофлотського із залізницею Київ-Фастів. За висновками фахівців, споруда не перебуває в аварійному стані й може нести розраховані навантаження. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Проте оскільки загальний технічний стан шляхопроводу оцінюється як обмежено працездатний, об’єкт потребує виконання ремонтних робіт капітального характеру. До виконання ремонтних робіт капітального характеру планується приступити наступного року.

Як повідомили у підприємстві «Київавтошляхміст», візуальні дефекти на проїжджій частині та тротуарах Повітрофлотського шляхопроводу можна побачити біля деформаційних швів. Найближчими днями планується виконати роботи з приведення пішохідної та проїжджої частини до належного стану. Також в межах споруди буде відновлено перильне огородження.

За інформацією балансоутримувача, до проведення робіт з капітального ремонту підприємство вживатиме заходи з утримання шляхопроводу в працездатному стані.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», столична інфраструктура дочекається ремонту і спорудження нових об'єктів у майбутньому році. Зокрема, планують відремонтувати більшість шляхопроводів міста.

Микита Лунін

 
Коментарі (0)