Рус Укр
ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024П.Пантелеєв: "Для соціальної сфери столиці – опалювальний сезон уже розпочався"
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

П.Пантелеєв: "Для соціальної сфери столиці – опалювальний сезон уже розпочався"

Попри складнощі через "кризову ситуацію" із закупівлею газу, Київ технічно готовий до зими, а для соціальної сфери столиці опалювальний сезон уже розпочався, тоді як підключення житлових будинків залежить від погоди.
Попри складнощі через "кризову ситуацію" із закупівлею газу, Київ технічно готовий до зими, а для соціальної сфери столиці опалювальний сезон уже розпочався, тоді як підключення житлових будинків залежить від погоди.
 
Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
"Для соціальної сфери столиці – шкіл, дитсадків, лікарень – опалювальний сезон уже розпочався. Згідно з розпорядженням КМДА, з 1 жовтня ми розпочали підключення цих закладів за їхніми індивідуальними заявками. Станом на ранок 13 жовтня тепло вже отримують близько 900 дитячих садочків, шкіл та лікувальних закладів. Підключення триває. Я звертаю увагу керівників цих закладів, щоб вчасно подавали заявки, і температура в приміщеннях була комфортною", – заявив Петро Пантелеєв.
 
Пантелеєв зауважив, що "Київ технічно повністю готовий до зими", попри "достатньо складний період підготовки до зими через кризову ситуацію із закупівлею газу".
 
За його словами, підключення житлових будинків залежить від погоди. Разом із тим, у кожного будинку сьогодні є можливість підключитись до тепла вже зараз. "Мешканці будинку більшістю мають підтримати рішення підключення до тепла і направити копію протоколу до теплопостачальної компанії – КП "Київтеплоенерго", ТОВ "Євро-Реконструкція", – сказав Пантелеєв.
 
Коментарі (0)