Рус Укр
ГоловнаКоментаріТеплоенергетикаП.Пантелеєв:«Завершення угоди з «Київенерго» не спричинять підвищення тарифів на опалення та гарячу воду»
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

П.Пантелеєв:«Завершення угоди з «Київенерго» не спричинять підвищення тарифів на опалення та гарячу воду»

Петро Пантелеєв заявив, що організаційні процеси завершення угоди з ПАТ «Київенерго» не спричинять підвищення тарифів на опалення та гарячу воду для киян.
Стратегічним завданням міської влади в найближчі 5-10 років є модернізація системи теплозабезпечення міста. Це дозволить знизити неефективні теплові втрати, що впливають на тариф. Планування та виконання цієї роботи проводиться із залученням міжнародних компаній, це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
Петро Пантелеєв заявив, що організаційні процеси завершення угоди з ПАТ «Київенерго» не спричинять підвищення тарифів на опалення та гарячу воду для киян.
 
«Тарифи на тепло – це структурована річ. «Левову» частку тарифу на тепло складає вартість природного газу. Тому тариф на теплову енергію залежатиме від того, як змінюватиметься ціна на газ. Якщо ціна на газ не змінюватиметься, то тарифи на тепло також залишаться незмінними», – пояснив він.
 
Петро Пантелеєв зауважив, що для повноцінної модернізації теплового господарства столиці необхідні колосальні кошти, адже переважна більшість мереж зношені, об’єкти теплогенерації збудовані десятки років тому.
 

«Ми сьогодні маємо джерела теплопостачання, що створювалися 50-60 років тому. Необхідно за короткий термін, це 5-10 років, а для такого глобального завдання – це достатньо короткий термін, щоб модернізувати систему теплоенергетики і знизити неефективні втрати у теплових мережах, які впливають на тариф. Така програма розроблена, ми залучаємо до цієї роботи міжнародних фахівців, маємо домовленості про допомогу міжурядових інституцій», – сказав заступник голови КМДА. 

Представник міської влади наголосив, що самостійно ані міському, ані державному бюджетам не під силу такі фінансові навантаження, адже мова йде про мільярди гривень.

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
01 Травня 2018 p. 18:26
В советские времена гарячая вода из крана была обыденностью, чем-то само собою разумеющимся. А теперь это роскошь, пережиток тоталитарного режима...
Коля Пухов
03 Травня 2018 p. 23:05
Останні роки усі надавачі ком.послуг регулярно і досить часто "оновлюються". Після кожного такого "оновлення" споживачі отримують платіжки, у яких вони раптом бачать, що їм приписаний "борг", хоча вони завжди справно оплачували ком.послуги і ніяких боргів раніше не було. Довести "помилковість" штучного боргу практично неможливо (перевірено особисто); тобто ви документально доведете, що боргу немає , але вам все одно і далі будуть надходити платіжки із штучними боргами від тої самої "оновленої" компанії , дедалі все більшими, ніж той борг , який ви спочатку оспорювали.