Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГПодіїПрограма святкування Різдва у столиці
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Програма святкування Різдва у столиці

На різдво, 7 січня, на Софійській площі відбудуться святкові заходи. У рамках святкування на киян і гостей столиці очікують Хода звіздарів і Різдвяний концерт.
На різдво, 7 січня, на Софійській площі відбудеться святкове дійство. У рамках святкування на киян і гостей столиці очікують Хода звіздарів і Різдвяний концерт, повідомляє прес-служба КМДА.
 
Для дітей і дорослих підготували низку розваг і активностей. Наприклад, до 15 січня на площі Лесі Українки відбудеться низка активностей у рамках культурно-мистецького проекту «Містечко Санти».
 
Окрім того, тематичні святкування з нагоди святкування Різдва передбачені в усіх районах столиці.
 
Зокрема:
 
  • У Голосіївському районі протягом січня триватиме проект «Новий рік у Голосієво» в парку культури та відпочинку ім. М. Рильського. Передбачено тематичне ілюмінаційне оформлення парку та фонтану, святковий ярмарок, розваги та зимові активності. 4 січня о 18:00 тут відбудеться вистава для дітей «Снігова королева» театру Володимира Завальнюка «Перетворення» у будинку культури «Конча-Заспа» (вул. Матикіна, 10).
  • У Дарницькому районі з 4 до 9 січня передбачена інтерактивна дитяча казка «Зимові розваги» у дитячо-юнацькому центрі (вул. К. Заслонова, 14). 12 січня з 16:00 до 17:00 – конкурс колядок і щедрівок «Новорічно-різдвяний калейдоскоп» у Центрі інтегративного професійного навчання дітей та молоді (Харківське шосе, 121/3). 15 січня о 17:00 на базі Дитячої школи мистецтв № 9 (вул. Є. Харченка, 47) відбудеться фольклорне свято «Ой, прийшла коляда!» за участю школярів. Також протягом січня в усіх бібліотеках району триватимуть різноманітні святкові заходи.
  • У Деснянському районі до 12 січня із 12:00 до 18:00 діятиме виставка авторських ляльок «Перетин світів» (вул. Т. Драйзера, 6), понеділок – вихідний, і виставка учнівських робіт художнього відділення школи мистецтв ім. М. Леонтовича (вул. М. Закревського, 43-А). Із 7 до 19 січня в усіх храмах району відбудуться святкові богослужіння з нагоди свят Різдва Христова, а також Водохреща, яке відбудеться 19 січня на березі р. Десенка.
  • У Дніпровському районі до 19 січня триватиме арт-виставка декоративно-прикладного мистецтва «Різдвяні обереги» у Центрі дитячої та юнацької творчості (вул. Сєрова, 19). Також новорічно-різдвяні заходи будуть організовані у бібліотеках району.
  • В Оболонському районі протягом січня передбачено святкові програми для дітей пільгових категорій у ТРЦ «Drеаm Town».
  • У Печерському районі з 4 до 13 січня передбачено різдвяні програми у клубах за місцем проживання. 15 січня – фестиваль народної творчості «Коляд, коляд, колядниця» у клубі за місцем проживання «Молоді серця» (вул. І. Кудрі, 38-Б).
  • У Подільському районі 5 січня стартує виставка різдвяних віночків «Чарівництво власноруч» (вул. Кирилівська, 115/3). 9 січня об 11:00 – розважальна програма «Святкова фантазія. Різдвяні візерунки» (вул. Кирилівська, 115/3) та фольклорні посиденьки «Колядують зорі на Різдво Христове» (вул. Світлицького, 24-А). До 9 січня на Контрактовій площі триватиме «Казкова зима на Подолі» – святковий тематичний ярмарок, парк казкових скульптур і атракціонів, а до 18 лютого – новорічно-різдвяний ярмарок і льодова ковзанка.
  • У Солом’янському районі у першій декаді січня в усіх бібліотеках триватимуть новорічно-різдвяні заходи.
  • У Шевченківському районі до 10 січня транслюватимуть 3D-шоу «Лускунчик у Крижаному королівстві» на головному фасаді Національної опери України (вул. Володимирська, 50). Також киян і гостей міст запрошують протягом січня відвідати парк ім. Т. Шевченка, прикрашений сучасною світловою ілюмінацією та інсталяціями. 
 
Коментарі (0)