Рус Укр
ГоловнаКиївські будніПодіїПрограма святкування в столиці дня Незалежності України
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Програма святкування в столиці дня Незалежності України

У столиці до 26-ї річниці Незалежності України запланована ціла низка мистецьких і спортивно-розважальних подій, серед яких: забіг у вишиванках, вітрильна регата, етнічний ярмарок, виставки сучасного озброєння та військової техніки і багато іншого.
У столиці до 26-ї річниці Незалежності України запланована ціла низка мистецьких і спортивно-розважальних подій, серед яких: забіг у вишиванках, вітрильна регата, етнічний ярмарок, виставки сучасного озброєння та військової техніки і багато іншого. 
 
Так, із 22 серпня на вул. Хрещатик (від вул. Інститутської до Європейської площі) буде відкрита виставка сучасного озброєння та військової техніки, присвячена 26-й річниці Незалежності України, та виставка історичної техніки, присвячена 100-річчю Армії УНР (Європейська площа, фасадна частина «Українського дому»).
Ще однією видовищною подією цих днів стане регата з вітрильного спорту. І вже традиційно до Дня Незалежності кияни та гості міста здійснять забіг у вишиванках на Русанівській набережній.
 
Із 23 до 25 серпня в столиці проходитимуть мистецькі фестивалі. А в музеї Івана Гончара на ярмарку народного мистецтва можна буде оглянути та придбати гончарні вироби, вишивані речі, взуття, а також поспілкуватися з народними майстрами та відвідати різноманітні майстер-класи.
 
24 серпня з 13:00 до 17:00 на Літній естраді Міського саду («Мушля») в Центральному парку культури і відпочинку відбудеться головна культурно-мистецька акція «Мати Україно, ти одна у нас» за участю творчих колективів етнічних громад Києва. Там же з 18:00 розпочнеться великий звітний концерт муніципальних творчих колективів. Така мистецька акція вже стала традиційною і відбуватиметься й у інших парках міста – Гідропарк, ім. М. Рильського, «Партизанська слава», «Перемога».
 
Також у День Незалежності на Поштовій площі відбудеться фестиваль «Кримський дім об’єднує серця», під час якого виступатимуть кримськотатарські артисти. Працюватимуть майстер-класи для дітей і дорослих, інтерактиви, зона фуд-корту національної татарської кухні, фотовиставка, експозиція дитячих малюнків, тематичні інсталяції та фотозони, присвячені Криму і татарському народу.

Святкові заходи відбуватимуться і на лівому березі Дніпра. Зокрема, 26 серпня з 17:00 до 21:00 у парку «Перемога» виступатимуть професійні естрадні та оперні виконавці, студенти циркової та музичної академій, хореографічні колективи районів столиці. 

 
Коментарі (0)