Рус Укр
ГоловнаКиївські будніПодіїПрокуратура провела обшуки в КП «Київтеплоенерго» та ПрАТ «Київводоканал»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Прокуратура провела обшуки в КП «Київтеплоенерго» та ПрАТ «Київводоканал»

Київською міською прокуратурою на виконання ухвал слідчого судді проводились обшуки у службових приміщеннях КП «Київтеплоенерго», ПрАТ «Київводоканал», КНП «Консультативно-діагностичний центр» Святошинського району м. Києва та інших
Київською міською прокуратурою на виконання ухвал слідчого судді вчора, 5 жовтня, проводились обшуки у службових приміщеннях КП «Київтеплоенерго», ПрАТ «Київводоканал», КНП «Консультативно-діагностичний центр» Святошинського району м. Києва, КП по утриманню зеленних насаджень Святошинського району м. Києва та підрядних організаціях, про це повідомила пресслужба  Київської міської прокуратури.
 
Згідно з матеріалами слідства, упродовж 2018-2020 років між КП «Київтеплоенерго», ПрАТ «Київводоканал», КНП «Консультативно-діагностичний центр» Святошинського району м. Києва, КП по утриманню зеленних насаджень Святошинського району м. Києва та суб’єктом господарювання було укладено низку договорів на закупівлю обладнання для монтажу водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.
 
При цьому вказане підрядне підприємство відобразило у бухгалтерській та податковій звітності фінансово-господарські операції з групою підприємств, які мають ознаки фіктивності, залучених нібито для виконання субпідрядних робіт, що дозволило заволодіти бюджетними коштами в особливо великих розмірах.
 
За попередніми даними, сума збитків становить близько 10 млн гривень.
 
05 жовтня 2021 року на підставі ухвали суду у приміщеннях вищезгаданих комунальних підприємств та підрядної організації, а також за місцемпроживання фігурантів розпочато обшуки з метою виявлення доказів та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень.
 
Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.
 

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. 

 
Коментарі (0)