Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРеконструкція столичних підземок «затягне» на 20 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Реконструкція столичних підземок «затягне» на 20 млн грн

Умовами договору ми зобов’язуємо інвестора поліпшити технічний стан підземних пішохідних переходів та взяти на себе відповідальність за ліквідацію стихійної торгівлі.

Переможцем конкурсу із залучення інвестора до здійснення заходів з облаштування 47 підземних пішохідних переходів у Шевченківському та Дніпровському районах стало товариство з обмеженою відповідальністю «МАКС-ТОРГ 2011».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Таке рішення було ухвалене на засіданні постійно діючої Конкурсної комісії із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста.

Основний вид діяльності компанії-переможця – управління нерухомим майном, надання в оренду власного нерухомого майна, рекламна діяльність та ін. Підприємство займається здійсненням будівельних, ремонтних, оздоблювальних робіт, реконструкцією будівель та споруд.

За словами голови комісії, заступника голови Київської міської державної адміністрації Руслана Крамаренка, наразі готується відповідне розпорядження, і найближчим часом з переможцем конкурсу буде укладено інвестиційний договір.

«Переможець конкурсу запропонував вкласти найбільшу суму у реконструкцію переходів – більше 20 млн грн. Таким чином, уже чотири райони міста отримали інвестора, який утримуватиме переходи у належному стані. За іншими шістьма районами триває конкурс. Ми плануємо передати інвесторам усі 228 переходів міста.

Умовами договору ми зобов’язуємо інвестора поліпшити технічний стан підземних пішохідних переходів та взяти на себе відповідальність за ліквідацію стихійної торгівлі. У свою чергу інвестор матиме право в установленому порядку розміщувати в підземних переходах тимчасові збірно-розбірні конструкції торговельного призначення з урахуванням діючих нормативів. Завдяки передачі переходів інвестору ми отримаємо чисті відремонтовані переходи та економію на їх утриманні. Такий досвід є у Москви, там за один рік було наведено лад у цій сфері», – зазначив Руслан Крамаренко.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)