Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВРеконструкцію звалища під Києвом пришвидшать
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Реконструкцію звалища під Києвом пришвидшать

Звалище твердих побутових відходів, що знаходиться в Обухівському районі Київської області реконструюють у стисліші терміни. Таке розпорядження дали в КМДА.

У с. Підгірці Обухівського району Київської області пришвидшать реконструкцію 5-го полігону твердих побутових відходів. Відповідне розпорядження дав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв під час перевірки роботи полігону, передає прес-служба КМДА.

Наразі на об’єкті проводиться заміщення дамби задля уникнення руйнування та подальшої її експлуатації з приймання та необхідних обсягів відходів.

«Напередодні весняних паводків необхідно укріпити дамбу, для чого буде завезено близько 50 тисяч кубометрів, що унеможливить її руйнацію та пов’язані з цим аварійні ситуації. Зараз оптимальна погода для проведення робіт з укріплення, які замовнику доручено завершити до початку наступного місяця», – заявив пан Пантелеєв.

Крім цього, повідомляється, що триває налагодження обладнання, яке дозволить в подальшому відновити переробку фільтрату та уникнути його накопичення на звалищі. Для цього планують знайти іншого підрядника виконання робіт, адже попередня компанія не справилася із поставленими задачами.

«Буде найнято іншу підрядну організацію, яка, на відміну від попереднього підрядника, професійно та якісно, а головне – зі збереженням встановлених термінів виконає поставлені завдання. Також ми плануємо вже в найближчі місяці придбати більш потужне насосне обладнання для перекачування фільтрату для його подальшої переробки», – зазначив Петро Пантелеєв.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, влада хоче посилити відповідальність за забруднення навколишнього середовища відходами. Відповідний законопроект нещодавно був зареєстрований у Верховній Раді.

 
Коментарі (0)