Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЖитлоРяди київських довгобудів порідіють
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Ряди київських довгобудів порідіють

Невдовзі відновиться будівництво ще одного довгобуду у Києві. За даними Мінрегіону, наразі на завершальній стадії вирішення перебувають питання, які цьому заважали.

У Києві на один проблемний довгобуд стане менше. За інформацією Мінрегіона, наразі на завершальній стадії вирішення питань, які дозволять відновити будівництво житлового будинку на вул. Сім’ї Сосніних, 4а.

«Нещодавно відбулась нарада в Адміністрації Президента з питань цього об’єкту будівництва, на якій ми запропонували вирішити майнові питання інвесторів будівництва цього будинку шляхом передачі права вимоги від них до комунального підприємства «Житлоінвестбуд - УКБ». На підставі таких правочинів буде визначено право власності на даний об’єкт незавершеного будівництва за цим комунальним підприємством. Наступним етапом буде оформлення на підприємство земельної ділянки. Реалізація таких кроків дозволить розпочати роботи з завершення будівництва цього будинку» - поінформував заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитро Ісаєнко.

Він також додав, що інвестори на своїх зборах, участь в яких взяли близько 400 осіб, підтримали таку пропозицію Мінрегіону.

«Крім того, Міністерство взяло на себе зобов’язання сприяти у вирішенні Київською міською державною адміністрацією питання оформлення права користування земельною ділянкою за комунальним підприємством та поновленні проекту будівництва», - сказав заступник Міністра.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на початок року близько 37% об'єктів незавершеного будівництва знаходилися в активній стадії добудови, інші 63% були заморожені.

 
Коментарі (0)