Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїОпалювальний сезон 2023-2024Скільки заборгували кияни за опалення та гарячу воду в 2016 році
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Скільки заборгували кияни за опалення та гарячу воду в 2016 році

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» станом на 1 жовтня 2016 року склала 1,7 млрд грн.

Заборгованість столичних споживачів теплової енергії перед ПАТ «Київенерго» станом на 1 жовтня 2016 р. склала майже 1,7 млрд грн. Найбільша заборгованість за тепло, опалення і гарячу воду  у житлово-експлуатаційних організацій та населення – 828,81 млн грн і 552,54 млн грн відповідно.

Найбільш критична ситуація з розрахунками – у житловому фонді комунальної форми власності Шевченківського (253,51 млн грн) та Голосіївського (149,61 млн грн) районів.

Сумарна заборгованість населення за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання протягом вересня збільшилася на 31,52 млн грн і станом на 1 жовтня 2016 року досягла 552,54 млн грн. При цьому заборгованість населення столиці за опалення становила 296,78 млн грн, а сума боргів за гарячу воду – 255,76 млн грн. Найбільші борги накопичили мешканці Шевченківського району та Печерського районів.

Рахунки Київенерго досі залишаються заблокованими Виконавчою службою України з-за штрафних санкцій НАК «Нафтогаз України» за вже сплачені газові борги. При цьому кошти, які клієнти платять за спожиті послуги Компанії, зараховуються на спеціальні рахунки, захищені законодавством від будь-яких санкцій. З цих спецрахунків, згідно алгоритму регулятора НКРЕКП, вони надходять в Ощадбанк і автоматично перераховуються на оплату газу, використаного для виробництва тепла.

 
Коментарі (0)